Deze zomer viert De Beren Hoofddorp een mooie mijlpaal: het restaurant in het Cultuurgebouw bestaat acht jaar. Sinds de opening in 2017 is het restaurant uitgegroeid tot een vaste horecagelegenheid in het centrum van Hoofddorp. En wie jarig is, trakteert. Daarom worden gasten in de jubileummaand juli extra in het zonnetje gezet met een smakelijke actie: wie van maandag tot en met donderdag een van de geselecteerde lunch- of dinergerechten bestelt, krijgt het tweede gerecht helemaal gratis. Een zomers extraatje dat een etentje net even leuker en voordeliger maakt. “De zomer is hét moment om iets extra’s te doen voor iedereen die ons de afgelopen acht jaar heeft helpen groeien,” zegt franchisenemer Friso Verhage. “We willen dit jubileum graag samen met onze gasten vieren, door hen een betaalbaar en gezellig uitje te bieden.”
Ter gelegenheid van het achtjarig bestaan trakteert De Beren Hoofddorp in juli op een feestelijke 1+1-actie. Van maandag tot en met donderdag ontvangen gasten bij bestelling van een geselecteerd lunch- of dinergerecht het tweede gerecht gratis. “Het is een simpele actie, maar juist daardoor zo leuk,” zegt eigenaar Friso. “En het past perfect bij de zomer, wanneer mensen meer tijd hebben om samen te genieten.” De actie geldt op een selectie vertrouwde favorieten van de menukaart: klassieke Beren-gerechten waar gasten al jaren voor terugkomen.
Acht jaar aan het Raadhuisplein
Acht jaar geleden opende Friso de deuren van zijn eigen De Beren-restaurant in Hoofddorp. Gevestigd aan het Raadhuisplein, in het Cultuurgebouw, groeide het restaurant uit tot een populaire ontmoetingsplek in het hart van de stad. “Het is hier altijd levendig,” vertelt Friso. De unieke uitstraling van het pand met hoge plafonds, open indeling en warme sfeer maakt het volgens hem een van de mooiste Beren-locaties van Nederland. Maar wat het restaurant echt bijzonder maakt, is het team. “Veel collega’s werken hier al jaren,” zegt hij. “En die verbondenheid voel je terug in de sfeer én de service.” Ook na acht jaar blijft De Beren Hoofddorp een plek waar goed eten, gastvrijheid en een hecht team samenkomen. “Daar zijn we nog elke dag trots op.”